hälsa

Hälsa och välbefinnande är viktigt, om du mår bra mår dina barn bra!!! Genom mitt samarbete med Mikael Nyström, dipl. kinesiolog hoppas jag vi ska kunna bidra med några små enkla redskap i vardagen.

Kinesiologi är en metod att finna obalanser i kroppens nervsystem. I en vardag av stress kan små enkla alternativ göra stor nytta och ge diretkt effekt.


I BUTIKEN JUST NU FINNS:

HÅRBOTTENMASSÖR

Hårbotten är inte enbart centrum för tusentals hårsäckar utan är även ett område där muskler, nervsystem och lymfkärl finns och där viktiga funktioner är belägna. En hårbottenmassage ökar blodcirkulationen, drar ut spända muskler och stimulerar nerver och lymfkärl. Stress är en av huvudorsakerna till att hårbotten kommer ur balans. Vi oroar oss och spänner axlar, vilket hämmar blodcirkulationen. Detta kan resultera i att hårsäckar, talgproduktion och cellavlagringar kommer i obalans. Spända muskler och nerver ger ofta spänningshuvudvärk. Stress påverkar hårbotten mer än vi tror
- Din hårbotten talar om hur du mår!

AKUPRESSURRINGEN - FINGERMASSÖR
Med den här lilla ringen kan du stimulera alla meridianer i fingrarna. Det finns ett helt zonsystem i varje finger som du själv kan massera, på så vis stimuleras kroppens organ, muskler och skelett. Blodcirkulationen ökar och efteråt känns det mycket skönt. Stelhet och smärta i leder minskar och kalla fingrar blir snabbt varma. 
Du masserar ett finger i taget, genom att rulla ringen över hela fingrarna. Den är mycket lätt att använda, du kan ha den i fickan och snabbt ta upp den för användning vart du än vill; i soffan, på bussen/tunnelbanan osv

ÖGONKUDDE
Används för avslappning, antistressbehandling, huvudvärk, migrän eller bara behaglig återhämtning efter tex mycket datorarbete. Kudden är gjord i skönt silke och  fylld med linfrön och Lavendel för yttligare avslappnande  effekt.
Gå  utmärkt att kylas ner genom att lägga den minst två timmar i frysen alt värmas genom att lägga den i en handuk i micron på hög effekt i 30 sekunder. KRÄMER
Samtliga produkter är tillverkade utan mineraloljor utan framställda av enbart vegetabiliska oljor som absorberas av huden och stimulerar huden att fungera bättre, få bättre cirulation och näringsupptag.
Krämerna gör din hud mjuk och smidig, hjälper den att hålla på sin fuktighet samt öka självläkning och hudens motståndskraft.

AHA-CRÉME Tamarin

En avancerad ansiktscréme med fuktsyror från Tamarin som har en peelande och revitaliserande effekt.
Crémen är baserad på ekologisk Tistelolja och Mandelolja, innehåller E-vitamin som är en kraffull antioxidant samt eteriska oljor från Cederträ och Lavendel.

MUSKELCRÉME MSM
En kräm med djupverkande effekt, bra mot muskelvärk, stelhet, träningsverk och inflamationer.
Crémen är baserad på Jojobaolja, ekologisk odlad Aloe Vera och tillsatt med 10% MSM.
MSM ökar blodgenomströmningen i muskeln och förbättrar ph-värdet.
Verksamma ämnen är också Mentol från Pepparmynta och Elkkalyptus.